2014. december 9., kedd

Sikeresen zárult László adománygyűjtése


A Van Esély Alapítvány újabb sikeres adománygyűjtést zárt: az elmúlt napokban a www.adjukossze.hu oldalon összegyűlt a megcélzott támogatás, így László jogosítványt szerezhet és megvalósíthatja továbblépési terveit (a gyűjtés elérhető itt). Köszönjük minden támogatónknak!

Hatalmas öröm számunkra, hogy a gyűjtéssel megcélzott 112 000 Ft-ot ilyen gyorsan, 4 nap alatt adta össze a közösség. Külön köszönjük az adományok mellett érkezett sok biztatást és jókívánságot, ezeket továbbítjuk Lászlónak.

A sikeres adománygyűjtéssel nem ér véget programunk: alapítványunk a következő fél év során (várhatóan januártól) intenzíven fog együtt dolgozni Lászlóval és segítő szociális munkásával azért, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Ennek érdekében háromoldalú szerződést kötünk a támogatás felhasználásáról, és szakmai tapasztalatainkkal, rendszeres találkozókkal segítjük Lászlót céljai elérésében.

Szeretnénk, ha programunk eredményeiről közvetlenül értesülnének azok, akik személyesen adományoztak Lászlónak. Ezért rendszeresen (terveink szerint havonta egy alkalommal) rövid levélben szeretnénk Önöknek tájékoztatást adni arról, hogy László hol tart céljai elérésében. Természetesen, ha valaki nem kíván ilyen leveleket kapni, jelzését követően levesszük a levelezőlistánkról.
A László részére szervezett adománygyűjtés egy, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósított szemléletformáló programunk része, amelyet a következő másfél évben valósítunk meg. A „Restart – közösségi hálózatfejlesztés a hajléktalan emberekért” elnevezésű programunk során még 9 hajléktalan személy részére tervezünk Lászlóéhoz hasonló adománygyűjtő kampányt szervezni. László sorsáról, valamint további támogatottjaink terveiről is hírt adunk blogunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése