2015. április 8., szerda

Sikeresen zárult Mariann adománygyűjtése

A Van Esély Alapítvány újabb sikeres adománygyűjtést zárt: az elmúlt napokban a www.adjukossze.hu oldalon összegyűlt a megcélzott támogatás, így Mariann elvégezheti a kézápoló és műköröm építő tanfolyamot, és megvalósíthatja továbblépési terveit (a gyűjtés elérhető itt). Köszönjük minden támogatónknak!

Hatalmas öröm számunkra, hogy a gyűjtéssel megcélzott 161 300 Ft-ot ilyen gyorsan, alig 1 hét alatt adta össze a közösség. Külön köszönjük az adományok mellett érkezett sok biztatást és jókívánságot, ezeket továbbítjuk Mariannak.

A sikeres adománygyűjtéssel nem ér véget programunk: alapítványunk a következő fél év során intenzíven fog együtt dolgozni Mariannal és segítő szociális munkásával azért, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Ennek érdekében háromoldalú szerződést kötünk a támogatás felhasználásáról, és szakmai tapasztalatainkkal, rendszeres találkozókkal segítjük Mariannt céljai elérésében.

Szeretnénk, ha programunk eredményeiről közvetlenül értesülnének azok, akik személyesen adományoztak Mariannak. Ezért rendszeresen (terveink szerint havonta egy alkalommal) rövid levélben szeretnénk Önöknek tájékoztatást adni arról, hogy Mariann hol tart céljai elérésében. Természetesen, ha valaki nem kíván ilyen leveleket kapni, jelzését követően levesszük a levelezőlistánkról.

A Mariann részére szervezett adománygyűjtés egy, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósított szemléletformáló programunk része, amelyet 2016. március végéig valósítunk meg. A „Restart – közösségi hálózatfejlesztés a hajléktalan emberekért” elnevezésű programunk során még 5 hajléktalan személy részére tervezünk Mariannéhoz hasonló adománygyűjtő kampányt szervezni. Amennyiben érdeklődik a programunk további fejleményei és a hajléktalansággal, lakhatási szegénységgel kapcsolatos problémák és azok megoldásai iránt, kérjük kövesse figyelemmel blog-oldalunkat itt, ahol Mariann sorsáról, valamint további támogatottjaink terveiről is hírt fogunk adni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése