2015. június 30., kedd

Sikeres adománygyűjtés János részére

A Van Esély Alapítvány újabb sikeres adománygyűjtést zárt: az elmúlt napokban a www.adjukossze.hu oldalon összegyűlt a megcélzott támogatás, így János megveheti azokat a szerszámokat, amikkel munkát tud vállalni. Köszönjük minden támogatónknak!
A gyűjtéssel megcélzott 161 3000Ft-ot igen gyorsan, 5 nap alatt adta össze a közösség. Külön öröm számunkra, hogy a pénzadományok mellett sok biztatás és jókívánság is érkezett, ezeket továbbítjuk Jánosnak.
A sikeres adománygyűjtéssel nem ér véget programunk: alapítványunk a következő fél év során intenzíven fog együtt dolgozni Jánossal és segítő szociális munkásával azért, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Ennek érdekében háromoldalú szerződést kötünk a támogatás felhasználásáról, és szakmai tapasztalatainkkal, rendszeres találkozókkal segítjük Jánost céljai elérésében.
Szeretnénk, ha programunk eredményeiről közvetlenül értesülnének azok, akik személyesen adományoztak Jánosnak. Ezért rendszeresen (terveink szerint havonta egy alkalommal) rövid levélben szeretnénk Önöknek tájékoztatást adni arról, hogy János hol tart céljai elérésében. Természetesen, ha valaki nem kíván ilyen leveleket kapni, jelzését követően levesszük a levelezőlistánkról.
A János részére szervezett adománygyűjtés egy, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósított szemléletformáló programunk része, amelyet 2016. március végéig valósítunk meg. A „Restart – közösségi hálózatfejlesztés a hajléktalan emberekért” elnevezésű programunk során még 3 hajléktalan személy részére tervezünk Jánoséhoz hasonló adománygyűjtő kampányt szervezni. Blogunkon János sorsáról, valamint további támogatottjaink életéről, terveiről is hírt fogunk adni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése