2015. szeptember 9., szerda

Köszönet adományokért

A Van Esély Alapítvány újabb sikeres adománygyűjtést zárt: az elmúlt napokban a www.adjukossze.hu oldalon összegyűlt a megcélzott támogatás, így Gabi elvégezheti a személyi- és vagyonőr tanfolyamot, és portás munkakörben tud elhelyezkedni. (a gyűjtés elérhető itt). Köszönjük minden támogatónknak!





Most először nem csak a tanfolyamhoz szükséges pénzt, hanem a segítő munka díját is megpróbáltuk összegyűjteni, Önöknek köszönhetően sikeresen. Külön öröm számunkra, hogy a gyűjtéssel megcélzott 263 500 Ft-ot akkor adták össze, amikor más, tömegeket érintő, égető kérdésekbe is sokan sok időt és pénzt fektettek. Köszönjük, hogy így is maradt energia és erő Önökban a Van Esély Alapítványra és Gabira figyelni, minket támogatni!

A sikeres adománygyűjtéssel természetesen most sem ér véget programunk: alapítványunk a következő fél év során intenzíven fog együtt dolgozni Gabival és segítő szociális munkásával azért, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Ennek érdekében háromoldalú szerződést kötünk a támogatás felhasználásáról, és szakmai tapasztalatainkkal, rendszeres találkozókkal segítjük Gabit céljai elérésében.

Szeretnénk, ha programunk eredményeiről közvetlenül értesülnének azok, akik személyesen adományoztak Gabinak. Ezért rendszeresen (terveink szerint havonta egy alkalommal) rövid levélben szeretnénk Önöknek tájékoztatást adni arról, hogy Gabi hol tart céljai elérésében. Természetesen, ha valaki nem kíván ilyen leveleket kapni, jelzését követően levesszük a levelezőlistánkról.

A Gabi részére szervezett adománygyűjtés egy, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósított szemléletformáló programunk része, amelyet 2016. március végéig valósítunk meg. A „Restart – közösségi hálózatfejlesztés a hajléktalan emberekért” elnevezésű programunk során még 2 hajléktalan személy részére tervezünk Gabiéhoz hasonló adománygyűjtő kampányt szervezni. Gabi sorsáról, valamint további támogatottjaink életéről, terveiről is hírt adunk blogunkon.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése