2015. október 12., hétfő

Hírek Janiról


A Van Esély Alapítvány 2015 februárjában indított közösségi gyűjtést Janinak, hogy el tudjon végezni egy targoncakezelői tanfolyamot. A sikeres adománygyűjtést követően sajnos
Jani egészségi állapota annyira megromlott, hogy a nyár folyamán kórházba került. Néhány hetes kezelés után egy rehabilitációs intézménybe költözött, ahol előre láthatólag évekig fog lakni. Az intézmény helye és működési rendje, valamint Jani egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy Jani elvégezze a targoncavezetői tanfolyamot, ezért lemondott Van Esély-es programja megvalósításáról.

A Janinak juttatott adományokat a közeljövőben más hajléktalan pályázati nyertesünk programjának megvalósítására és szociális munkásának díjazására szeretnénk fordítani. A részletekről értesítettük azokat, akik támogatást adtak Jani részére, és akik az adományozás során megadták az elérhetőségüket. Levelünkben felajánlottuk, hogy ha valaki nem szeretné, ha Janinak küldött adományát más hajléktalan ember támogatására fordítanánk, lehetősége van az összeg visszakérésére.


Ezúton kívánunk jobbulást és gyors felépülést Janinak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése