2015. november 27., péntek

Sikeres adománygyűjtést zártunk Marika részére

Alapítványunk újabb sikeres adománygyűjtést zárt: az elmúlt napokban a www.adjukossze.hu oldalon összegyűlt a megcélzott támogatás, így Marika leteheti az ápolási asszisztens végzettséghez szükséges gyakorlati vizsgát, és megvalósíthatja továbblépési terveit (a gyűjtés elérhető itt). Köszönjük minden támogatónknak!

Hatalmas öröm számunkra, hogy a gyűjtéssel megcélzott 82 500 Ft-ot ilyen gyorsan, 4 nap alatt adta össze a közösség. Külön köszönjük az adományok mellett érkezett sok biztatást és jókívánságot, ezeket továbbítjuk Marikának.

A sikeres adománygyűjtéssel nem ér véget programunk: alapítványunk a következő fél év során intenzíven fog együtt dolgozni Marikával és segítő szociális munkásával azért, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak. Ennek érdekében háromoldalú szerződést kötünk a támogatás felhasználásáról, és szakmai tapasztalatainkkal, rendszeres találkozókkal segítjük Marikát céljai elérésében.

A Marika részére szervezett adománygyűjtés egy, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósított szemléletformáló programunk része. A „Restart – közösségi hálózatfejlesztés a hajléktalan emberekért” elnevezésű programunk során már 9, Marikáéhoz hasonló adománygyűjtő kampányt szerveztünk sikeresen és még további 1 hajléktalan személy számára fogunk december folyamán. Blogunkon Marika sorsáról, valamint további támogatottjaink terveiről is hírt fogunk adni.

Hajléktalan emberek és segítőik számára kiírt pályázati felhívásaink a www.vanesely.hu oldalon és Facebook oldalunkon találhatók meg.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése